Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Η ΑΕΛ έριξε στο… καναβάτσο τον Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Η ΑΕΛ έριξε στο… καναβάτσο τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2016 22:25
Με γκολ του Γκόλια στο 90+3’ η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό στη Λάρισα και υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Απογοητευτική εμφάνιση από την ομάδα του Μπέντο, που απείλησε ελάχιστα την εστία των νεοφώτιστων.

Η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα ήρθε απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκαν με 1-0 στην Λάρισα, δεχόμενοι το γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. «Χρυσός» σκόρερ για τους «βυσσινί» ήταν ο Γκόλιας ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μιλιβόγεβιτς και κατέληξε στα δίχτυα! Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 23χρονου στην πρώτη κατηγορία και σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο…

Σούπερ Λιγκ: Η ΑΕΛ έριξε στο… καναβάτσο τον Ολυμπιακό
Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, με την ΑΕΛ να μπαίνει αρκετά δυνατά στο ματς. Στο 3’ το σουτ του Ρέντζα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, στο 6’ ο Ναζλίδης δεν έκανε καλά το κοντρόλ στην περιοχή του Ολυμπιακού, ενώ στο 8’ ο Καπίνο έδιωξε με το ένα χέρι το σουτ-βολίδα του Ρέντζα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή, ωστόσο αυτή αποδείχθηκε φλύαρη, αφού οι παίκτες του Μπέντο δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του ΑΕΛ. Αντίθετα, οι «βυσσινί» «χτυπούσαν» στις αντεπιθέσεις και στο 20’ είχαν άλλη μια καλή στιγμή με σουτ του Αναστασόπουλου, το οποίο κόντραρε στον Καμπιάσο και να έφυγε κόρνερ.

Η πρώτη απειλή του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος ήρθε στο 19’, με τον Ξενοδόχοφ να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Ιντέγε. Η επόμενη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 37’, με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να διώχνει δύσκολα το απευθείας φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς. Ένα λεπτό μετά, η ΑΕΛ έφυγε ξανά στην κόντρα, όμως ο Ελιουνούσι έκοψε σωτήρια τον Ναζλίδη.

Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης (51’), ο Ολυμπιακός είχε καλή στιγμή για ένα γρήγορο γκολ, με τον Ξενοδόχοφ να διώχνει σε κόρνερ το γέμισμα του Μιλιβόγιεβιτς. Στο ίδιο λεπτό, ο Ιντέγε δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε η σέντρα-σουτ του Καμπιάσο στο 61’.

Το παιχνίδι δεν κυλούσε καλά για τον Ολυμπιακό και ο Μπέντο προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, ρίχνοντας στο 62’ τους Φορτούνη και Πασιένσια αντί των Τσιμίκα και Καρντόσο. Λίγη ώρα μετά ο Πορτογάλος πέρασε στο ματς και τον Μάρτινς (αντί του Καμπιάσο), ωστόσο τα λεπτά περνούσαν χωρίς φάσεις.

Η ΑΕΛ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, τελικά πήρε τη νίκη! Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κόντορ εκτέλεσε πλάγιο από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στον Μαρτίνς και έφτασε στον Γκόλια, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει στον Μιλιβόγεβιτς και να καταλήγει στα δίχτυα!

Όλος ο πάγκος έπεσε πάνω στον Άγγελο Αναστασιάδη για να πανηγυρίσει μαζί του, ενώ οι εξέδρες στο «AEL FC Arena» πήραν… φωτιά. Χρόνος για αντίδραση δεν υπήρχε από πλευράς Ολυμπιακού και οι «βυσσινί» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μετά την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.