Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για ΠΑΟΚ, παλικαρίσιο βαθμό η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για ΠΑΟΚ, παλικαρίσιο βαθμό η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2016 18:07
Η Ξάνθη έμεινε από το 69’ με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Λάζιτς, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 τον ΠΑΟΚ και να φύγει με παλικαρίσιο βαθμό από την Τούμπα.

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΟΚ, πρώτος βαθμός για την Ξάνθη! Ο «δικέφαλος του Βορρά» έπαιξε για παραπάνω από 20 λεπτά με παίκτη παραπάνω κόντρα στους Ακρίτες, δημιούργησε ένα… κάρο ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει και το πλήρωσε με τους πρώτους του χαμένους βαθμούς.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και στο 9’ είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Αρχικά ο Ζίβκοβιτς έδιωξε με το ένα χέρι το σουτ του Ροντρίγκες και δευτερόλεπτα μετά βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Κουλούρη, κρατώντας το μηδέν για την Ξάνθη.

Μετά το πρώτο τέταρτο, οι Αρκίτες κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς, μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία τους. Δύο άστοχα σουτ των Τζάλμα (16’) των Τσίμιροτ (42’) ήταν όλες και όλες οι φάσεις του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, αφού η Ξάνθη κατάφερε να «εγκλωβίσει» τους Θεσσαλονικείς γύρω από την περιοχή της.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ίβιτς έριξε στο ματς τον Πέλκα (αντί του Μπίσεσβαρ) και στο 50’ ο νεοεισελθόντας άσος δημιούργησε φάση για γκολ, όμως ο Κάμπος δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το ύψος του πέναλτι. Δέκα λεπτά μετά ήταν η σειρά της Ξάνθης να απειλήσει, με τον Νιέτο να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το γκολ και στο 69’ βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού ο Λάζιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Τζαβέλλα. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Ίβιτς έριξε στο ματς και τον Αθανασιάδη, ωστόσο οι γηπεδούχοι άργησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή.

Η Ξάνθη στέκονταν εξαιρετικά μέχρι το 80’ και μάλιστα είχαν καλή στιγμή στο 73’ με σέντρα-σουτ του Νιέτο (έδιωξε με το ένα χέρι ο Γλύκος). Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυχτικά για το νικητήριο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 83’ ο Ροντρίγκες αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αστοχώντας σε διπλή ευκαιρία, με τον Ζίφκοβιτς να είναι εξουδετερωμένος, έπειτα από την απόκρουση που είχε κάνει με το ένα χέρι στο πλασέ του Τιάμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.