Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Κατέκτησε την 3η θέση η Ιταλία

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Κατέκτησε την 3η θέση η Ιταλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2013 22:06
Την 3η θέση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών κατέκτησε η Ιταλία, η οποία νίκησε με 3-2 την Ουρουγουάη στα πέναλτι μετά από το τελικό 2-2 σε 90 λεπτά και παράταση. Τρία πέναλτι έπιασε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν!

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό μεταξύ Βραζιλίας και Ισπανίας (1:00), Ιταλία και Ουρουγουάη αγωνίστηκαν στον μικρό τελικό με έπαθλο την 3η θέση, με την «σκουάντρα ατζούρα» να παίρνει τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-2, με τους Ιταλούς να παίρνουν δύο φορές προβάδισμα με τα τέρματα των Αστόρι (24’) και Ντιαμάντι (73’), ωστόσο και τις δύο φορές, ο Καβάνι κατάφερε να ισοφαρίσει (58’, 78’), οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, παρότι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, και τελικώς το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί μίλησε η κλάση του Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι, μπλοκάροντας τη μπάλα στις εκτελέσεις των Φορλάν, Κάσερες και Γκαργκάνο.

Από την άλλη, οι Ιταλοί δεν χρειάστηκε να εκτελέσουν 5ο πέναλτι, με τους Ακουιλάνι, Ελ Σαραουί και Τζιακερίνι να ευστοχούν, ενώ ο Μουσλέρα απόκρουσε την εκτέλεση του Ντε Σίλιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.