Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ρίχνει πεντάρες και χωρίς Μέσι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ρίχνει πεντάρες και χωρίς Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2016 19:35
Στο πρώτο της ματς χωρίς τον τραυματία Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 5-0 από την έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Χωρίς να φορτσάρει, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 την Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας και έπιασε προσωρινά την Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Οι Καταλανοί χρειάστηκαν ένα ξέσπασμα τριών λεπτών για να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη. Στο 29’ ο Σουάρες «έγραψε» το 1-0, εκμεταλλευόμενος τη μπαλιά του Αρντά, ενώ στο 33’ ο Σέρχι Ρομπέρτο έκανε τη σέντρα και ο Ραφίνια ανέβασε τον δείκτη του σκορ με κεφαλιά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) ο Τερ Στέγκεν απόκρουσε το σουτ του Ροδρίγεθ και στο 74’ οι γηπεδούχοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Λόρα για μαρκάρισμα στον Σέρχι Ρομπέρτο.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η βροχή των γκολ. Στο 81’ ο Νεϊμάρ «έγραψε» το 3-0 από κοντά και στο 85’ ο Τουράν μπήκε στον πίνακα των σκόρερ μετά από νέα ασίστ του Ρομπέρτο. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 88’ ο Νεϊμάρ, ο οποίος λίγο αργότερα είχε και δοκάρι για χατ-τρικ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.