Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέσπασε με τεσσάρα στην Λέστερ η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέσπασε με τεσσάρα στην Λέστερ η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2016 16:32
Αγριεμένη μετά τις τρεις σερί ήττες εμφανίστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, οι «κόκκινοι διάβολοι» διέλυσαν με 4-1 την Λέστερ στο «Όλντ Τράφορντ» και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σμόλινγκ (22’), Μάτα (37’), Ράσφορντ (40’) και Πογκμπά (42’) οι σκόρερ, μείωσε στο 59’ με γκολάρα ο Γκρέι.

Η Λέστερ πλήρωσε τα «σπασμένα» για τις τρεις σερί ήττες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν πραγματικοί… διάβολοι, διαλύοντας με 4-1 τις «αλεπούδες» στο «Όλντ Τράφορντ», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Η απόφαση του Μουρίνιο να αφήσει στον πάγκο τους Ρούνεϊ και Φελαινί, έδωσε περισσότερο χώρο στον Πογκμπά (ψηφίστηκε MVP) και γενικότερα βοήθησε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού των «κόκκινων διαβόλων». Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν κατάφεραν να βγάλουν μεγάλη φάση στο πρώτο 20λεπτο, όμως στη συνέχεια ήταν καταιγιστικοί…

Στο 22’ο Μπλιντ εκτέλεσε κόρνερ, ο Σλιμανί έχασε τον Σμόλινγκ κι αυτός με καρφωτή κεφαλιά από την «καρδιά» της άμυνας νίκησε τον Τσίλερ ανοίγοντας το σκορ. Τρία λεπτά μετά, ο Ράσφορντ έκανε άσχημο τελείωμα σε τετ-α-τετ και στο 27’ το γυριστό σουτ του Ζλάταν έφυγε άουτ.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 37’, με τον Λίνγκαρντ να συνδυάζεται με τον Μάτα και τον Ισπανό να «γράφει» το 2-0 με ωραίο σουτ στην κίνηση. Τρία λεπτά μετά ο Μάτα ανέλαβε και ρόλο δημιουργού, δίνοντας πάρε-βάλε στον Ράσφορντ για το 3-0. Η φάση του γκολ ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ, όπως και αυτή στο 42’. Ο Μπλιντ έκανε την εκτέλεση και ο Πογκμπά με κεφαλιά «έγραψε» το 4-0, πιάνοντας ξανά στον ύπνο την άμυνας της Λέστερ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πέταξε λευκή πετσέτα και στο ξεκίνημα της επανάληψης έβγαλε τους Βάρντι και Μαχρέζ, προκειμένου να τους δώσει «ανάσες» ενόψει του αγώνα με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ο νεοεισελθόντας Γκρέι κατάφερε να μειώσει στο 60’, σκοράροντας με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν ένα πέμπτο γκολ, έχοντας καλή στο 66’ με ένα σουτ του Ιμπραΐμοβιτς. Δέκα λεπτά μετά, ο Σουηδός δεν μπόρεσε με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και στο 77’ ο Ντε Χέα αρνήθηκε το δεύτερο γκολ στον Γκρέι, διώχνοντας με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Άγγλου.

Το 4-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Μουρίνιο ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση με 12 βαθμούς. Στην 12η θέση με 7 οι πρωταθλητές, που πλήρωσαν τα αμυντικά προβλήματα και την αδυναμία να αμυνθούν στα κόρνερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.