Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Πήρε άδεια και μένει στην Σούπερ Λιγκ η Βέροια

Οριστικό: Πήρε άδεια και μένει στην Σούπερ Λιγκ η Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2016 17:23
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την πώληση του 93.53% από τον Θόδωρο Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο και έτσι η Βέροια συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Όπως αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Βέροια θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ. Στη σημερινή συνεδρίαση της, η ΕΕΑ χορήγησε στην ομάδα της Ημαθίας την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, άρα και την άδεια στον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο για την απόκτηση ποσοστού 93,53% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Η ΕΕΑ αρχικά δεν είχε κάνει δεκτή την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά τελικά το θέμα διευθετήθηκε και χορήγησε το πιστοποιητικό συμμετοχής. Παρόλα αυτά, για την καθυστέρηση της προσκόμισης του φακέλου, η επιτροπή της επέβαλλε πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΕΑ:

«2. Αίτηση χορήγησης άδειας 69Α ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (Παπαδόπουλος Κων/νος 93,53%) και κλήση σε ακρόαση, σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.6 του ν.2725/99.

α) Ανάκληση της από 08.09.16 απόφασης της Ε.Ε.Α. περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3.

β) Επιβολή προστίμου ύψους 15.000€.

γ) Χορήγηση της άδειας του άρθρου 69Α στον Παπαδόπουλο Κων/νο για την απόκτηση ποσοστού 93,53% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.