Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλικό με τη Λευκορωσία για την Εθνική

Φιλικό με τη Λευκορωσία για την Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2016 16:19
Φιλικό παιχνίδι με την Λευκορωσία έκλεισε η Εθνική Ελλάδας. Η «γαλανόλευκη» θα υποδεχτεί τους Λευκορώσους στο «Γ. Καραϊσκάκης την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Την Λευκορωσία θα υποδεχτεί η Εθνική Ομάδα στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από το τέταρτο παιχνίδι της στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018 εναντίον της Βοσνίας (13/11).

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν. Ήταν τον Φεβρουάριο του 2006 στη Λεμεσό, με την «γαλανόλευκη» να παίρνει φιλική νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Σαμαρά.

Η Λευκορωσία συμμετέχει στον 1ο προκριματικό όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μαζί με την Γαλλία, την Βουλγαρία, την Ολλανδία, την Σουηδία και το Λουξεμβούργο. Στον εναρκτήριο αγώνα της αντιμετώπισε στο Μπορίσοφ την φιναλίστ του EURO 2016 Γαλλία με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0, ενώ στις 31 Αυγούστου νίκησε την Νορβηγία 1-0 σε φιλικό αγώνα στο Όσλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.