Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μανιά ο Άρης

Ανακοίνωσε Μανιά ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2013 21:11
Τον πρώτο σκόρερ της Football League, Μιχάλη Μανιά απέκτησε ο Άρης, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 23χρονος άσος ο οποίος πέτυχε 18 γκολ την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης στην Football League, έμεινε ελεύθερος και τελικώς συμφώνησε ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, υπογράφοντας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ίδιος μετά τις υπογραφές, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πως έκανε την καλύτερη επιλογή, ενώ τόνισε πως η επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη να έρθει στον σύλλογο, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του να υπογράψει στους «κίτρινους»:

«Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο ΑΡΗΣ μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες.

Ο ΑΡΗΣ έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για την συμφωνία έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του προέδρου κ. Ηλιάδη να έρθω στον ΑΡΗ".

Η ανακοίνωση:


"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μιχάλη Μανιά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 20/02/1990 στη Ρόδο), πρώτος σκόρερ της Football League την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου την Τρίτη (02/07)".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.