Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα πριν το «Καμπ Νου» η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα πριν το «Καμπ Νου» η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2016 20:15
Με πρωταγωνιστές τους Γκριεζμάν και Τόρες (από δύο γκολ), η Ατλέτικο διέλυσε με 5-0 την Σπόρτινγκ Χιχόν και μείωσε στο -1 τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα, πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Καμπ Νου».

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ατλέτικο απέναντι στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν εμφατική νίκη με 5-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 3η θέση με -1 από τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, με τους Μαδριλένους να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν προέρχονταν από εξαιρετικό σερί με δύο νίκες και μια ισοπαλία, ωστόσο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε τις έκοψε από νωρίς τη… φόρα. Μόλις στο 2’ ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και τρία λεπτά μετά ο Γκαμειρό «έγραψε» το 2-0 με όμορφο φαλτσαριστό σουτ.

Στο 31’ ο Γκριεζμάν πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και στην επανάληψη έδωσε τη θέση του στον Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός φορ μπήκε στο 69’ και συνέχισε το έργο του Γάλλου, πετυχαίνοντας δύο γκολ (72’, 90+1’) για το τελικό 5-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.