Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Σίτι και Άρσεναλ, τριάρα με Σλιμανί η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Σίτι και Άρσεναλ, τριάρα με Σλιμανί η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2016 18:59
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 την Μπόρνμουθ και έκανε το «5 στα 5», ενώ η Άρσεναλ πέρασε με 4-1 από την έδρα της Χαλ και ανέβηκε στην 2η θέση. Τριάρα με Σλιμανί η Λέστερ, 3-0 την Μπέρνλι.

Το «τρένο» της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει την πορεία του με αμείωτο ρυθμό. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, οι «πολίτες» διέλυσαν με 4-0 την Μπόρνμουθ και έφτασαν τις πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι «πολίτες» πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 15’ άνοιξαν το σκορ με απευθείας φάουλ του Ντε Μπρούιν. Ο Αγκουέρο ήταν τιμωρημένος, ωστόσο ο Ιχεανάτσο κάλυψε ξανά επάξια το κενό του Αργεντινού, «γράφοντας» το 2-0 στο 25’ έπειτα από ασίστ του Στέρλινγκ.

Οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), με τον Νιγηριανό να δίνει πάρε-βάλε στον Στέρλινγκ για το 3-0. Στο 64’ ο Άγγλος άσος πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, καθώς πέρασε τη μισή ομάδα της Μπόρνμουθ αλλά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι.

Μικρό το κακό για την Σίτι, αφού δύο λεπτά μετά, ο Ντε Μπρούιν έβγαλε πανέμορφη πάσα και ο Γκουντογκάν διαμόρφωσε το τελικό 4-0, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με τη νέα του ομάδα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νολίτο (86’) μετά από τσαμπουκά που είχε με τον Σμιθ.

Άνετες νίκες για Άρσεναλ και Λέστερ


Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Σίτι και Άρσεναλ, τριάρα με Σλιμανί η Λέστερ
Άνετη επικράτηση και για την Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 4-1 την Χαλ εκτός έδρας και ανέβηκε στην δεύτερη θέση, όπου υπάρχει… πολυκοσμία (Έβερτον, Τσέλσι, Λίβερπουλ).

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την υπεροχή και στο 17’ κατάφεραν να προηγηθούνε με σουτ του Ιβόμπι, ο οποίος τελικά πιστώθηκε με την ασίστ, αφού η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Σάντσες και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Βενγκέρ πίεζε για ένα δεύτερο τέρμα και στο 40’ βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Λίβερμορ, που έκανε χέρι στην περιοχή για να εμποδίσει τη μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Ο Σάντσες δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιακούποβιτς από τα 11 βήματα, ωστόσο στο 55’, Ιβόμπι και Γουόλκοτ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον τελευταίο να «γράφει» το 2-0.

Η Χαλ κατάφερε να μειώσει στο 78’ με πέναλτι του Σνότγκρας, ωστόσο αυτή ήταν η μοναδική φορά που κατάφερε να βγει μπροστά. Η Άρσεναλ συνέχισε την πίεση και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ, ένα στο 83’ με πλασέ του Σάντσες και ένα στις καθυστερήσεις με μακρινό σουτ του Τσάκα.

Ο Ισλάμ Σλιμανί έπαιξε για πρώτη φορά βασικός και οδήγησε την Λέστερ σε εμφατική εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μπέρνλι. Με δύο δικές του κεφαλιές (45+1’, 48’), ο Αλγερινός έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στις «αλεπούδες», ενώ το τελικό 3-0 «έγραψε» ο Μι με αυτογκόλ στο 78’.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να απογοητεύει γνωρίζοντας νέα ήττα με 4-2, αυτή τη φορά από την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς». Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα τεσσάρων τεράτων με τους Τσαντλί (8’ πεν., 56’), Ροντόν (37’) και ΜακΚλίν (44’) και τα «σφυριά» κατέφεραν απλώς να κάνουν πιο… κολακευτική την ήττα, μειώνοντας σε 4-2 με Αντόνιο (61’) και Λαντσίνι (65’ πεν.).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.