Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε βαθμό με Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε βαθμό με Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2016 00:17
Με κορυφαίο τον Παναγιώτη Γλύκο που κράτησε ανέπαφη την εστία του, ο ΠΑΟΚ κράτησε στο 0-0 την Φιορεντίνα στην Τούμπα και πήρε σημαντικό βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός όσον αφορά την πρόκριση. Έχασε μεγάλη ευκαιρία προς το τέλος ο Ροντρίγκες.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα στην Τούμπα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, με τους «βιόλα» να πέφτουν πάνω στον εξαιρετικό Παναγιώτη Γλύκο.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν καλή εικόνα απέναντι στο φαβορί του ομίλου και έδειξαν ότι η πρόκριση είναι στο χέρι τους. Το ισόπαλο αποτέλεσμα στον άλλο παιχνίδι, ανάμεσα στην Καραμπάγκ και την Λίμπερετς (2-2), δίνει τη δυνατότητα στον «δικέφαλο» να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση.

Η Φιορεντίνα πίεζε ψηλά από το ξεκίνημα του αγώνα, αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να υποπίπτει σε αρκετά λάθη. Μετά το πρώτο τέταρτο, ο «δικέφαλος» βρήκε τα πατήματα του, ωστόσο στο 26’ χρειάστηκε την εντυπωσιακή επέμβαση του Γλύκου σε βολέ του Μπαμπακάρ για να μείνει το 0-0.

Στο 33’ η κεφαλιά του Κάλινιτς έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 37’ ο Πέλκας επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Ταταρουσάνου μπλόκαρε σταθερά. Η Φιορεντίνα ήταν εξαιρετικά στημένη στην άμυνα της, κάλυπτε όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να απειλήσει. Αντίθετα στο 38’ χρειάστηκε νέα επέμβαση του Γλύκου σε σουτ του Βαλέρα λίγο έξω από την περιοχή προκειμένου να μείνει το 0-0.

Στο 52’ ο Γλύκος δήλωσε ξανά «παρών», διώχνοντας με το ένα χέρι το δυνατό σουτ του Μπαμπακάρ. Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης, ο Κάλινιτς έκανε το σουτ, ο Βαρέλα έβαλε το πόδι του στη μπάλα και αυτή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Ο Ίβιτς σε προσπάθεια του να γεμίσει τη μεσαία γραμμή, γύρισε το σύστημα σε 3-5-2, ρίχνοντας Σάχοφ και Κρέσπο στο γήπεδο. Στο 79’ πέρασε στον ματς και τον Τιάμ, ο οποίος έδωσε ενέργεια στους Θεσσαλονικείς. Η κίνηση του Ίβιτς να αλλάξει το σύστημα αποδείχθηκε.. ματ, αφού η Φιορεντίνα δεν κυκλοφορούσε με την ίδια ευκολία τη μπάλα.

Μάλιστα στο 85’ ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ με τον Ροντρίγκες, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταταρουσάνου, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Λέοβατς. Στις καθυστερήσεις, μετά από γύρισμα του Ροντρίγκες, οι γηπεδούχοι φώναξαν για χέρι του Γκονσάλο Ροντρίγκες, σε μια δύσκολη φάση. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

ΠΑΟΚ: Γλύκος - Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς – Κάνιας – Πέλκας (57’ Σάκχοφ), Τσίμιροτ – Ροντρίγκες, Κάμπος (57’ Κρέσπο), Αθανασιάδης (79’ Τιάμ)

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου – Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Αστόρι – Μπαντέλι, Σαλσέδο (74' Μπερναρντέσκι), Ολιβέρα – Μπόρχα Βαλέρο, Ίλιτσιτς (62’ Σάντσες), Μπαμπακάρ (77' Τέγιο), Κάλινιτς

Η βαθμολογία:


1. Φιορεντίνα 1
2. ΠΑΟΚ 1
3. Σλόβαν Λίμπερετς 1
4. Καραμπάγκ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.