Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ιστορική νίκη για Λέστερ, με το… αριστερό η Πόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ: Ιστορική νίκη για Λέστερ, με το… αριστερό η Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2016 00:12
Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Λέστερ κέρδισε με 3-0 την Μπριζ στο Βέλγιο και ανέβηκε με το… καλημέρα μόνη στην κορυφή του 7ου ομίλου, αφού στο άλλο παιχνίδι, η Πόρτο έμεινε στο 1-1 με την Κοπεγχάγη στο «Ντραγκάο».

Ιστορική βραδιά για την Λέστερ, που συνδυάστηκε με μεγάλη νίκη για τις «αλεπούδες». Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μόνο πρωτάρα δεν έδειξε ότι είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας εμφατική νίκη με 3-0 στην έδρα της Μπριζ.

Οι Βέλγοι θα μπορούσαν να προηγηθούν από το 3ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Ισκιέρδο να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Σμάιχελ. Η Λέστερ γλίτωσε το γκολ και δύο λεπτά μετά πήρε αυτή το προβάδισμα, με τον Ολμπράιτον να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από μπέρδεμα των γηπεδούχων στην περιοχή.

Η συνέχεια άνηκε στον Ριγιάντ Μαχρέζ. Ο Αλγερινός «έγραψε» το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ (25’) και ο ίδιος έβαλε το … κερασάκι στην τούρτα, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Βάρντι στο 61’. Δύο λεπτά μετά, η Μπριζ είχε δοκάρι με τον Ισκιέρδο και τελικώς το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι, Πόρτο και Κοπεγχάγη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Ντραγκάο». Οι «δράκοι» πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με ωραίο σουτ του Οταβίνιο, όμως οι Δανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 52’ με τον Κορνέλιους, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και την κακή έξοδο του Κασίγιας.

Η Πόρτο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Γκρεγκούς στο 66' και η Κοπεγχάγη έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από την Πορτογαλία

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:


1. Λέστερ 3
2. Πόρτο 1
3. Κοπεγχάγη 1
4. Μπριζ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.