Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Βασιλική» ανατροπή η Ρεάλ, πάρτι στη Βαρσοβία η Ντόρτμουντ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Βασιλική» ανατροπή η Ρεάλ, πάρτι στη Βαρσοβία η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2016 23:40
Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (89’ Ρονάλντο, 90+5’ Μοράτα) η Ρεάλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σπόρτινγκ στη Μαδρίτη και ξεκίνησε με το… δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της. Πάρτι στη Βαρσοβία έστησε η Ντόρτμουντ, 6-0 την Λέγκια με σκόρερ τον Σωκράτη.

«Βασιλική» ανατροπή για την Ρεάλ. Η «βασίλισσα» βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Σπόρτινγκ, ωστόσο με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα, γύρισε το ματς (2-1) και ξεκίνησε με νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «βασίλισσα» μετρούσε μόνο νίκες σε πρεμιέρα για εννέα σερί σεζόν, ωστόσο όλοι «πάγωσαν» στο «Μπερναμπέου», όταν στο 48’ ο Σέζαρ έβαλε την Σπόρτινγκ μπροστά στο σκορ, εκμεταλλευόμενος τη λάθος συνεργασία Κρόος-Μόντριτς.

Ο Ζιντάν έβαλε στο ματς τους Βάσκεθ κι Μοράτα αντί των Μπέιλ και Μπενζεμά και η «βασίλισσα» πίεζε ασφυχτικά για την ανατροπή. Ωστόσο, η Σπόρτινγκ άντεχε την πίεση και στο 75’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντοστ για ένα δεύτερο γκολ. Οχτώ λεπτά μετά ο Ρονάλντο σημάδεψε –από θέση οφσάιντ- το δοκάρι, όμως ο ίδιος κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς στο 89’, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας φάουλ.

Όλα έδειχναν… ισοπαλία, ώσπου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μοράτα έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Χάμες, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Σ-έξι Ντόρτμουντ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Βασιλική» ανατροπή η Ρεάλ, πάρτι στη Βαρσοβία η Ντόρτμουντ
Και αν το παιχνίδι στην Μαδρίτη ήταν θρίλερ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, το ματς της Ντόρτμουντ με την Λέγκια εξελίχθηκε σε υγιεινό περίπατο των Βεστφαλών, που πήραν εντυπωσιακή νίκη με 6-0 στη Βαρσοβία.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα κενά στην άμυνα των Πολωνών και πέτυχε έξι γκολ με έξι διαφορετικούς σκόρερ. Στο 6’ ο Γκέτσε «έγραψε» με κεφαλιά (!) το 1-0 ενώ στο 15’ ο Παπασταθόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ, σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο.

Δύο λεπτά μετά, ο έτερος στόπερ, Μπάρτρα, «έγραψε» το 3-0, ενώ στο 52’ ο Γκερέιρο ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, εκμεταλλευόμενος τις κόντρες στην περιοχή της Λέγκια. Στο 76’ ο Κάστρο «έγραψε» το 5-0 με κοντινό πλασέ ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 87’, μπαίνοντας και αυτός στον πίνακα των σκόρερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.