Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Χατ-τρικ ο Αγκουέρο, περίπατος η Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: Χατ-τρικ ο Αγκουέρο, περίπατος η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2016 23:33
Με τον Αγκουέρο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-0 την Γκλάντμπαχ στο «Έτιχαντ» και έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στο «Έτιχαντ», σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με μια ημέρα καθυστέρηση λόγω της έντονης βροχής που οδήγησε στην αναβολή του παιχνιδιού.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού και ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 28’, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γκουντογκάν.

Η Γκλάντμπαχ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει την Σίτι και μάλιστα χρειάζονταν τις επεμβάσεις του Ζόμερ για να κρατήσει το 2-0. Ωστόσο, στο 77’ ο Αγκουέρο εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Στέρλινγκ και από κοντά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, γράφοντας το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ιχεανάτσο μετά από πανέμορφη ενέργεια του Σανέ.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Μπαρτσελόνα 3
2. Μάντσεστερ Σίτι 3
3. Γκλάντμπαχ 0
4. Σέλτικ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.