Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Μπάγερν, «διπλό» στο Αιντχόβεν η Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Μπάγερν, «διπλό» στο Αιντχόβεν η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2016 00:40
Η Μπάγερν διέλυσε με 5-0 την Ροστόφ στο Μόναχο και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη και για Ατλέτικο, 1-0 την Αιντχόβεν στην Ολλανδία.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μπάγερν απέναντι στην πρωτάρα Ροστόφ. Οι Βαυαροί διέλυσαν με 5-0 την αντίπαλο τους στο Μόναχο και έκαναν ρεκόρ στη διοργάνωση, αφού αυτή ήταν η 13η σερί εντός έδρας νίκη τους.

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Λεβαντόφσκι (29’) από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μίλερ «έγραψε» το 2-0, σκοράροντας ανήμερα των γενεθλίων του.

Τη σκυτάλη πήρε ο Κίμιχ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σε εφτά λεπτά (53’, 60’), τα πρώτα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπερνάτ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, πλασάροντας εύστοχα μετά από γύρισμα του Ριμπερί.

Με το... δεξί η Ατλέτικο


Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Μπάγερν, «διπλό» στο Αιντχόβεν η Ατλέτικο
Στο άλλο παιχνίδι, η Ατλέτικο έφυγε με νίκη (1-0) από την έδρα της Αιντχόβεν, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Όλο το «ζουμί» του αγώνα άνηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 43’ ο Σαούλ άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της περιοχής και δύο λεπτά μετά ο Όμπλακ απόκρουσε το πέναλτι του Γκουαρδάδο, κρατώντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η περσινή φιναλίστ διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την Ολλανδία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.