Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά για ΑΕΛ και Ηρακλή

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά για ΑΕΛ και Ηρακλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2016 21:28
Ο Ηρακλής προηγήθηκε στην Λάρισα με τον Λάμπρου (11’), η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή με τον εξαιρετικό Αβραάμ (15’, 55’), ωστόσο ένα τραγικό λάθος του Ντεγκρά επέτρεψε στον Λεοζίνιο (65’) να ισοφαρίσει σε 2-2, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στον «Γηραιό».

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο τα δύο γκολ του Αβραάμ δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον «Γηραιό» να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την «AEL FC Arena».

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, ωστόσο ο Ηρακλής ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 11’ ο Λεοζίνιο έδωσε εξαιρετική διαγώνια πάσα στον Λάμπρου, ο οποίος με τρομερή λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ντεγκρά «γράφοντας» το 1-0 υπέρ του «Γηραιού».

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 15’ ο Αβραάμ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Ηρακλή και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο έπρεπε να έρθει το δεύτερο μέρος για να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Στο 55’ ο Χουάντερσον έδιωξε στο δοκάρι την κεφαλιά-ψαράκι του Ντέλετιτς, όμως, στη συνέχεια της φάσης ο Αβραάμ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Δέκα λεπτά μετά ο Ηρακλής κατάφερε να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσα, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Ντεγκρά. Ο γκολκίπερ της ΑΕΛ επιχείρησε να ντριμπλάρει τον Περόνε, ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα να δώσει έτοιμο γκολ στον Λεοζίνιο για το 2-2.

Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν γκολ από το πουθενά, ωστόσο δεν πτοήθηκαν και έψαξαν το τρίτο τέρμα. Στο 74’ τα σουτ των Ναζλίδη και Ντέλετιτς βρήκαν στα σώματα, ενώ στο 78’ η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε πάνω απ’ την εστία του Χουάντερσον. Τρία λεπτά μετά, η ΑΕΛ είχε ακόμα μια μεγάλη φάση, με τον γκολκίπερ του Ηρακλή να μπλοκάρει την κοντινή κεφαλιά του Μαρουκάκη. Ο «Γηραιός» άντεξε την πίεση και τελικά κατάφερε να φύγει με βαθμό από τη Λάρισα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.