Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη γκέλα για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη γκέλα για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2016 20:08
Η Τσέλσι προηγήθηκε στην έδρα της Σουόνσι με τον Κόστα (18’), ωστόσο δύο τραγικά λάθη των Κουρτουά και Κέιχιλ επέτρεψαν στους Ουαλούς να γυρίσουν το ματς σε τέσσερα λεπτά (58’, 62’), για να έρθει τελικά το δεύτερο γκολ του Κόστα (81’), το οποίο έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια γνώρισε η Τσέλσι. Οι «μπλε» έδειξαν τάσεις αυτοχειρίας και τελικά έμειναν ισόπαλοι 2-2 με την Σουόνσι στο Λίμπερτι, επιτρέποντας στην Μάντσεστερ Σίτι να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Λονδρέζοι πήραν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 18’ κατάφεραν να προηγηθούν με εξαιρετικό τελείωμα του Κόστα από το ύψος του πέναλτι. Με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Σίγκουρτσον στο 40’, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που έψαχνε ένα δεύτερο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι παίκτες της Τσέλσι σπατάλησαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, όπως το άστοχο πλασέ του Κόστα από το ύψος της μικρής περιοχής στο 43’, και εν τέλει το πλήρωσαν από δικά τους λάθη. Στο 58’ ο Κουρτουά έκανε κάκιστη έξοδο, ανατρέποντας τον Σίγκουρντσον στο όριο της περιοχής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Ισλανδό να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε τέσσερα λεπτά μετά. Ο Κέιχιλ έχασε τη μπάλα από τον Φερ (έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ), ο οποίος εν συνεχεία νίκησε τον Κουρτουά σε τετ-α-τετ «γράφοντας» το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Τσέλσι πίεσε ασφυχτικά για την ανατροπή, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει σε 2-2 με ανάποδο «ψαλίδι» του Κόστα στο 81’. Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους «μπλε», που πλέον βρέθηκαν στο -2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι με την Λίβερπουλ στο Λονδίνο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.