Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2016 22:30
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα. Λεντέσμα (8’ πεν.), Γουακάσο (36’) και Λέτο (74’) οι σκόρερ, ευκαιρίες για περισσότερα γκολ είχε η ομάδα του Στραματσιόνι.

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Οι «πράσινοι» πήραν εμφατική νίκη με 3-0, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 7’ ο Μαχαίρας ανέτρεψε τον Μπέργκ στην περιοχή και ο Λεντέσμα μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Σουηδός, ανοίγοντας το σκορ για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε να πετύχει γρήγορα ένα δεύτερο γκολ, έχοντας δύο καλές στιγμές με άστοχες προσπάθειες των Μπέργκ (13’) και Γουακάσο (22’). Ωστόσο, στο 36’ οι δύο άσοι συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον Σουηδό να στρώνει στον Γκανέζο και αυτός να «γράφει» από κοντά το 2-0.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο και έψαχναν από το ξεκίνημα ένα τρίτο γκολ. Στο 55’ ο Ναμάσκο απόκρουσε το μακρινό σουτ του Λεντέσμα, ενώ στο 61’ είπε «όχι» και στο σουτ του Μπέργκ. Το τρίτο γκολ ήρθε τελικά στο 74’, με τον Λέτο να σκοράρει σε κενή εστία μετά από παράλληλη πάσα του Μέστο. Στο 83’ ο Ναμάσκο αρνήθηκε ξανά το γκολ στον Μπέργκ και το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα

Νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και ο Πανιώνιος, ο οποίος κέρδισε 3-0 τον Αστέρα στη Νέα Σμύρνη. Πρωταγωνιστής για τους «κυανέρυθρους» ήταν ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (24’, 57’) κόντρα στην πρώην ομάδα του, με το δεύτερο να ήταν φανταστικό. Ενδιάμεσα (52’), ο Ανσαριφάρντ «έγραψε» το 2-0, ρεφάροντας έτσι για το χαμένο πέναλτι στο 15ο λεπτό. Νωρίτερα, ο Πλατανιάς επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων, έχοντας σκόρερ τον Γιακουμάκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.