Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απειλείται με υποβιβασμό η Βέροια

Απειλείται με υποβιβασμό η Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2016 20:24
Η Βέροια δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Super League από την ΕΕΑ και πλέον κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό. Δεν χορηγήθηκε άδεια ούτε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος.

Σοβαρό πρόβλημα προκύπτει στη Βέροια, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν της χορήγησε άδεια, εντοπίζοντας πρόβλημα στη μεταβίβαση των μετοχών από τον Θόδωρο Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Το παράπτωμα χαρακτηρίζεται βαρύ και αφού η Βέροια κληθεί σε απολογία, τότε βάσει νόμου και πειθαρχικού κώδικα κινδυνεύει με υποβιβασμό από μία κατηγορία έως και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Να σημειωθεί ότι, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η ομάδα της Ημαθίας αναμένεται να δώσει κανονικά τον αγώνα του Σαββάτου (10/9) με τον Ολυμπιακό και εφόσον στην πορεία απολογηθεί και υποβιβαστεί, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 15 ομάδες.

Πιστοποιητικό δεν πήρε επίσης ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αυτό έγινε λόγω του σταδίου των Ζωσιμάδων καθώς απαιτούνται διευκρινίσεις για το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Το παράπτωμα δεν χαρακτηρίζεται βαρύ και οι Γιαννιώτες δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.