Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Με το… αριστερό η Πορτογαλία, πήραν βαθμό τα Ν. Φερόε

Προκριματικά Μουντιάλ: Με το… αριστερό η Πορτογαλία, πήραν βαθμό τα Ν. Φερόε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2016 00:52
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία έμεινε στους… πανηγυρισμούς του Euro και ηττήθηκε με 2-0 από την Ελβετία στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Πήραν βαθμό με Ουγγαρία τα Ν. Φερόε (0-0), «διπλό» στην Ανδόρα η Λετονία (1-0).

Η Πορτογαλία, χωρίς τον Ρονάλντο στη σύνθεση της, ηττήθηκε με 2-0 στην Ελβετία και γνώρισε την πρώτη της ήττα σε επίσημο ματς επί των ημερών του Φερνάντο Σάντος.

Οι Ελβετοί άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό, όταν ύστερα από φάουλ του Ροντρίγκες ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε και ο Εμπολό με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε έξι λεπτά αργότερα με εξαιρετικό τελείωμα του Μεχμέντι. Η Πορτογαλία πίεσε στην επανάληψη, είχε δοκάρι με τον Νανι, όμως το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Έτσι, οι Ελβετοί ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με την Λετονία, η οποία έφυγε με νίκη (1-0) από την έδρα της Ανδόρα, χάρη στο τέρμα του Βαλερίς Σαμπάλα, το γκολ Νο20000 στην ιστορία των προκριματικών του Μουντιάλ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι παίκτες των Νησιών Φερόε ήταν εξαιρετικοί στο αμυντικό κομμάτι και κράτησαν στο 0-0 τους Ούγγρους, που σημείωσαν απότομη προσγείωση μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις στο Euro της Γαλλίας.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Ελβετία 3 (2-0)
2. Λετονία 3 (1-0)
3. Ουγγαρία 1 (0-0)
4. Νήσοι Φερόε 1 (0-0)
5. Ανδόρα 0 (0-1)
6. Πορτογαλία 0 (0-2)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.