Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Την παραπομπή Μαρινάκη και άλλων παραγόντων για την «εγκληματική οργάνωση», προτείνει ο εισαγγελέας

Την παραπομπή Μαρινάκη και άλλων παραγόντων για την «εγκληματική οργάνωση», προτείνει ο εισαγγελέας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2016 15:28
Ο εισαγγελέας εφετών, Σταμάτης Δασκαλόπουλος πρότεινε την παραπομπή σε δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη και ακόμη 27 κατηγορουμένων από τους 35 που ήταν αρχικά.

Την παραπομπή της μεγάλης πλειοψηφίας των κατηγορούμενων για την «εγκληματική οργάνωση» σε δίκη προτείνει ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Συγκεκριμένα, για τους 28 από τους 35 κατηγορούμενους υπάρχει πρόταση στο συμβούλιο εφετών να παραπεμφθούν σε δίκη στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων. Η τελική απόφαση βέβαια ανήκει στο συμβούλιο εφετών η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή μετά τις 16 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στους 28 που προτείνει για δίκη ο εισαγγελέας εφετών βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερα αδικήματα τα οποία είναι:

1)Ένταξη συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνονταν το χώρο του ποδοσφαίρου, 2) Απάτη κατ' εξακολούθηση, 3) Εκβίαση κατ' εξακολούθηση, 4) Δόλια και σκόπιμη παρέμβαση με αθέμιτες ενέργειες και τελικά με τον τρόπο αλλοίωση της έκβασης αποτελέσματος αγώνων που είναι στις στοιχηματικές διοργανώσεις.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Δασκαλόπουλος στο σκεπτικό του ζητάει από το συμβούλιο εφετών τη σύλληψη και την προσωρινή κράτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς κρίνει ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους περί ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Τα υπόλοιπα 27 ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά ανάμεσα τους είναι πρώην στελέχη της ΕΠΟ, πρώην διαιτητές, ποδοσφαιριστές και άνθρωποι της ομοσπονδίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.