Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Περίπατος με τριάρα για Γερμανία

Προκριματικά Μουντιάλ: Περίπατος με τριάρα για Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2016 23:47
Με πρωταγωνιστή τον Μίλερ (2 γκολ, 1 ασίστ), η Γερμανία κέρδισε με 3-0 την Νορβηγία στο Όσλο και ξεκίνησε επιβλητικά την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Γερμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ με αντίπαλο την Νορβηγία. Τα «πάντσερ» πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στο Όσλο και μπήκαν με το… δεξί στην προκριματική φάση.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ ήταν ο Τόμας Μίλερ. Ο άσος της Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό μετά από ολιγωρία στην νορβηγική άμυνα, ενώ στο 45’ έδωσε την ασίστ στο παρθενικό γκολ του Κίμιχ με το εθνόσημο. Η Νορβηγία δεν κατάφερε να απειλήσει και στο 60’ ο Μίλερ διπλασίασε τα τέρματα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 υπέρ των Γερμανών.

Έτσι λοιπόν, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου όπου ισοβαθμούν στους τρεις βαθμούς με το Αζερμπαιτζάν. Οι Αζέροι κέρδισαν με 1-0 στο Σαν Μαρίνο, με τους γηπεδούχους να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 52ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπρόλι.

Στο 3ο παιχνίδι του ομίλου, η Τσεχία έμεινε στο 0-0 με την Β. Ιρλανδία στην Πράγα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Η Τσεχία είχε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί, με κορυφαία αυτή του Νόβακ (62’), ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει, παρότι μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Γερμανία 3
2. Αζερμπαϊτζάν 3
3. Τσεχία 1
4. Β. Ιρλανδία 1
5. Σαν Μαρίνο 0
6. Νορβηγία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.