Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δράμα» οι νέοι του ΠΑΟΚ

«Δράμα» οι νέοι του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2016 22:44
Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε ευκαιρίες στα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ και ο «δικέφαλος του Βορρά γνώρισε βαριά φιλική ήττα με 4-0 από τη Δόξα Δράμας, που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Φιλική συντριβή με 4-0 από τη Δόξα Δράμας γνώρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως παρατάχθηκε με την ομάδα νέων, έχοντας τις προσθήκες των Τιάμ και Κοροβέση. Οι «μαυραετοί» είχαν την υπεροχή σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα τέσσερα γκολ είχαν και δοκάρι για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

Ο ΠΑΟΚ είχε τα δύο πρώτα άστοχα σουτ με Δεληγιαννίδη (8’) και Κοροβέση (23’), όμως η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους. Το 1-0 ήρθε στο 40’ με ωραίο σουτ του Καρλόπουλου, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου το γυριστό σουτ του Γιόνδη έφυγε λίγο άουτ. Ωστόσο ο τελευταίος πήρε το… αίμα του πίσω στο 53’, «γράφοντας» το 2-0 μετά από ασίστ του Κουρτεσιώτη.

Δέκα λεπτά μετά ο Σάντος βρήκε χώρο και «έγραψε» το 3-0, ενώ στο 89’ ο Γαϊδαρτζής έφυγε στην πλάτη της άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δόξα Δράμας: Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε (57’ Ιότι), Σουάνης (68’ Μπαρκόπουλος), Πινδώνης (77’ Κεφαλάς), Γιόνδης (68’ Γαϊδαρτζής), Καρλόπουλος (68’ Πολύζος), Δουμάνης (46’ Σάντος), Παπαζαχαρίας (77’ Παπαζούδης)

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τσαούσης (89' Γιαλαμούλης), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (87' Κραγιόπουλος), Κοροβέσης (89' Νούκαρης), Αηδονίδης (81’ Πολύζος), Τζοβάρας (81’ Κωνσταντίνου), Δημητριάδης (70’ Καπρέτσος), Ματθαίου (64’ Κοζάκ), Τιάμ (55’ Λύρατζης)

Παρακολουθείστε εδώ ολόκληρη την αναμέτρηση:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.