Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η απάντηση της «Βασίλισσας»

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η απάντηση της «Βασίλισσας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2013 01:32
Με σπασμένα τα φρένα αγωνιζόταν η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να αμφισβητήθηκε με τον τρόπο που κέρδισε την Βαλένθια μεσοβδόμαδα, όμως σήμερα έδωσε απαντήσεις, αλώνοντας το «Μεστάγια» με 5-0.

Το… πάρτι ξεκίνησε από νωρίς, με τον Ιγκουαίν να ανοίγει το σκορ στο 9’, ενώ ο συμπατριώτης του, Ντι Μαρία πήρε την «σκυτάλη» στο 34’ για το 2-0. Στην συνέχεια ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο προσωπικά γκολ στο 36’ και στο 41’ ανέβασε σε επικίνδυνες διαστάσεις τον δείκτη του σκορ, με τον Ντι Μαρία στο 45’ να κάνει το 5-0.

Το γήπεδο ήδη άρχιζε να αδειάζει, ωστόσο στο δεύτερο η Ρεάλ έριξε ρυθμό και η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε για το γκολ της τιμής, με τον Πιάτι σημάδεψε το δοκάρι στο 50’.

Νίκη για Ατλέτικο, σκόραρε ξανά ο Όσκαρ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η απάντηση της «Βασίλισσας»
Την νίκη με 2-0 πανηγύρισε κόντρα στην Λεβάντε, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία άνοιξε το σκορ στο 32’ με γκολ του Αντριάν, ενώ ο Κόκε στο 60ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ δεν κατάφερε να αντιδράσει, ωστόσο οι «ροχιμπλάνκος» δεν τελείωσαν το παιχνίδι με χαμόγελα, καθώς ο Φαλκάο αποχώρησε τραυματίας, και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι θα μείνει εκτός για 20 με 25 μέρες.

Με τον Όσκαρ να σκοράρει και να «μοιράζει» ασίστ, η Βαγιαδολίδ κέρδισε την Σαραγόσα με 2-0, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να φτάνει τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Τέλος η Οσασούνα πήρε την νίκη απέναντι στην Λα Κορούνια με 2-1.

Τα αποτελέσματα


Οσασούνα - Λα Κορούνια 2-1

Βαγιαδολίδ - Σαραγόσα 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε 2-0

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 0-5

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.