Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Γκέλες για Ρόμα και Ίντερ, πύρρειος νίκη η Φιορεντίνα

Σέριε Α: Γκέλες για Ρόμα και Ίντερ, πύρρειος νίκη η Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2016 00:21
Η Ρόμα προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κάλιαρι, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 και υποχρέωσαν τους «τζιαλορόσι» στην πρώτη τους βαθμολογική απώλεια. Χωρίς νίκη η Ίντερ (1-1 με Παλέρμο), πύρρειος νίκη για Φιορεντίνα (1-0 την Κιέβο), που έχασε τρεις παίκτες με τραυματισμούς.

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρόμα γνώρισε και την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στην Σέριε Α, μένοντας στο 2-2 με την Κάλιαρι στο «Σαντ' Ελία».

Οι «τζιαλορόσι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Περότι (6’ πεν.) και Στρούτμαν (46’), ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσα. Στο 56’ ο Μποριέλο «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του μειώνοντας σε 2-1 και τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Σάου ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή κεφαλιά, χαρίζοντας στην Κάλιαρι το βαθμό της ισοπαλίας.

Ούτε τώρα η Ίντερ, πύρρειος νίκη για Φιορεντίνα


Σέριε Α: Γκέλες για Ρόμα και Ίντερ, πύρρειος νίκη η Φιορεντίνα
Χωρίς νίκη παραμένει η Ίντερ, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κιέβο, οι «νερατζούρι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Παλέρμο στο «Μεάτσα».

Η Παλέρμο προηγήθηκε στο 48’ με ένα τυχερό γκολ, αφού μετά από σουτ του Ρισπόλι, η μπάλα βρήκε στον Σαντόν και κατέληξε στα δίχτυα, ξεγελώντας τον Χαντάνοβιτς. Ο Ικάρντι ισοφάρισε στο 72’ με καρφωτή κεφαλιά, όμως η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Από την άλλη, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Φιορεντίνα κέρδισε με 1-0 την Κιέβο στο «Αρτέμιο Φράνκι» ωστόσο έχασε τρεις παίκτες εξαιτίας τραυματισμών. Οι «βιόλα», που έπαιζαν με 3-5-2, είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν τη νίκη με κεφαλιά του Κάρλος Σάντσες (28’).

Παρόλα αυτά, ο Πάουλο Σόουζα είδε τον σκόρερ του να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού, όπως και οι Βεσίνο, Ταταρουσάνου! Όλα αυτά τη στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τον Μάρκος Αλόνσο να αποχωρεί για λογαριασμό τη Τσέλσι.

Στα άλλα παιχνίδια, η Τορίνο διέλυσε με 5-1 την Μπολόνια έχοντας πρωταγωνιστή τον Μπελότι (χατ-τρικ). Η Σασσουόλο έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα, νικώντας με 2-1 την Πεσκάρα, ενώ δύο νίκες σε ισάριθμα ματς μετράει και η Σαμπντόρια, η οποία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Αταλάντα. Η Τορίνο επικράτησε με 2-0 της Έμπολι ενώ η Τζένονα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Κροτόνε και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.