Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2016 20:12
Με τον Στέρλινγκ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» και μετά τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε και αυτή το 3x3 στο πρωτάθλημα.

Ως πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ θα πάει στο «Όλντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Σίτι για το σούπερ ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-1 την Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» και έγιναν η τρίτη ομάδα που κάνει το 3x3 στο ξεκίνημα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, όμως είναι πάνω από Γιουνάιτεντ και Τσέλσι χάρη στη διαφορά τερμάτων.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, είχε την πλήρη υπεροχή του παιχνιδιού και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια (μόνο) με 2-0 χάρη στα γκολ των Στέρλινγκ (7’) και Φερναντίνιο (18’).

Η Γουέστ Χαμ ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και στο 58’ ο Αντόνιο μείωσε σε 2-1, ύστερα από ασίστ του Μαζουάκου. Ωστόσο, η Σίτι δεν πτοήθηκε, έλεγξε το ρυθμό και στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Στέρλινγκ.

Μοναδική ανησυχία για τον Πεπ Γκουαρδιόλα το ενδεχόμενο τιμωρίας του Σέρχιο Αγκουέρο ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Αργεντινό επιθετικό να ρίχνει αγκωνιά στο πρόσωπο του Ριντ και υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί έως και με τρεις αγωνιστικές από την αγγλική ομοσπονδία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.