Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Κοστάνσο!

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Κοστάνσο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2013 22:56
Στην ενεργό δράση επιστρέφει ο Φράνκο Κοστάνσο, ο οποίος συμφώνησε με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής για να συνεχίσει την καριέρα του!

13 μήνες μετά την απόφαση του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, ο 32χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, δίνοντας τα χέρια με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το... αξέχαστο πέρασμα του στον Ολυμπιακό, έπαιξε για τελευταία φορά ποδόσφαιρο στον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον ΟΦΗ στις 3/11/13, κα έναν μήνα μετά αποδεσμεύτηκε από τον ελληνικό σύλλογο.

Ο ίδιος δεν έχει ακόμα υπογράψει συμβόλαιο καθώς αναμένεται να περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση:

Είμαι σε καλή κατάσταση παρόλο που δεν παίζω γιατί έκανα πολύ σκληρή προπόνηση και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια σπουδαία ομάδα», ήταν τα λόγια του Κοστάνσο ο οποίος σε 9 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, δέχθηκε γκολ σε όλα , με εξαίρεση έναν αγώνα με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.