Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωση με Ράσφορντ στο 90+2’

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωση με Ράσφορντ στο 90+2’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2016 21:26
Με γκολ του Ράσφορντ στο 90+2’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδρασε με νίκη (1-0) από την έδρα της Χαλ και έπιασε την Τσέλσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της μαχητικής Χαλ, ωστόσο με γκολ του Ράσφορντ στο 90+2’ πήρε τη νίκη με 1-0 και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα.

Η Χαλ των μεγάλων αγωνιστικών και διοικητικών προβλημάτων εγκλώβισε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που δεν είχε τον τρόπο να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας των νεοφώτιστων.

Ο Ντέιβις έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς και το ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι αξιόλογο, με εξαίρεση τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 37’. Ο Γιακούποβιτς απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μάτα και εν συνεχεία, οι αμυντικοί της Χαλ έδιωξαν στη γραμμή το σουτ του Ρούνεϊ.

Η εικόνα του πρώτου μέρους συνεχίστηκε στην επανάληψη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ και απειλούσαν κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Μουρίνιο προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα, ρίχνοντας στο ματς τον Μχιταριάν, όμως κίνηση-ματ αποδείχθηκε αυτή του Ράσφορντ.

Ο νεαρός Άγγλος φορ πέρασε στο ματς στο 73’ και αμέσως δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αμυντικούς της Χαλ. Στο 79’ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιακούποβιτς, όμως στο 90+2’ πέτυχε το νικητήριο γκολ, λυτρώνοντας την ομάδα του. Μετά από τρομερή ατομική ενέργεια του Ρούνεϊ, ο Άγγλος γύρισε στην μικρή περιοχή και ο Ράσφορντ με κοντινό πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.