Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 με τριάρα η Τσέλσι, πρώτες νίκες για Άρσεναλ-Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 με τριάρα η Τσέλσι, πρώτες νίκες για Άρσεναλ-Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2016 19:07
Η Τσέλσι κέρδισε με 3-0 την Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα, ενώ η Άρσεναλ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γουότφορντ και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Πρώτη νίκη και για Λέστερ, 2-1 την Σουόνσι.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τσέλσι την αναμέτρηση με την Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε άνετη εντός έδρας νίκη με 3-0 και έγινε η πρώτη ομάδα με απόλυτο νικών έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό του αγώνα με άπιαστο σουτ του Αζάρ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 41’ ο Γουίλιαν διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με ωραίο σουτ από τα πλάγια της περιοχής.

Η Μπέρνλι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητική, ενώ γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις ένα τρίτο γκολ, με τους Ντιέγκο Κόστα και Αζάρ να σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες για ακόμα ένα τέρμα. Το τρίτο γκολ ήρθε τελικά στο 89’ μετά από συνδυασμό δύο αλλαγών. Ο νεοεισελθόντας Πέδρο έδωσε πάρε-βάλε στον Μόουσες και ο Νιγηριανός διαμόρφωσε το τελικό 3-0, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

«Καθάρισε» από το ημίχρονο η Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 με τριάρα η Τσέλσι, πρώτες νίκες για Άρσεναλ-Λέστερ
Από την άλλη, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-1 την Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Οι «κανονιέρηδες» «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, έχοντας πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Καθόρλα «έγραψε» το 1-0 στο 9’, πέτυχε το 2-0 στο 40’ και στο 45+1’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Οζίλ.

Το γκολ του Γερμανού ήταν και το No700 της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, που έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που φτάνει σε αυτό τον αριθμό μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, που είχαν βασικό τον Χοσέ Χολέμπας, μείωσαν σε 3-1 με πλασέ του Περέιρα (57’), όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να βρουν ένα δεύτερο γκολ και να επιστρέψουν στο ματς.

Πρώτη νίκη για Λέστερ, αήττητη η Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 με τριάρα η Τσέλσι, πρώτες νίκες για Άρσεναλ-Λέστερ
Πρώτη νίκη στη σεζόν και για την Λέστερ. Οι πρωταθλητές κέρδισαν με 2-1 την Σουόνσι στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι «αλεπούδες» πήραν το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με τον Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος φορ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Ντρινκγουότερ και με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0.

Στο 52’ ο αρχηγός Μόργκαν ανέβασε τον δείκτη του σκορ με κοντινό σουτ, ενώ στο 56’ ο Μαχρέζ δεν κατάφερε να νικήσει τον Φαμπιάνσκι από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Η Σουόνσι γλίτωσε το τρίτο γκολ και στο 80’ μείωσε σε 2-1 με δυνατή κεφαλιά του Φερ. Ωστόσο, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κράτησε το υπέρ της προβάδισμα και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Έβερτον κέρδισε με 1-0 την Στόουκ στο «Γκούντισον Παρκ» και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εφτά βαθμούς σε τρία ματς. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 51ο λεπτό και χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Γκίβεν, αφού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του και κατέληξε στα δίχτυα μετά από εκτέλεση πέναλτι του Μπέινς.

Με γκολ του Νταν στο 90+3’ η Κρίσταλ Πάλας ισοφάρισε σε 1-1 την Μπόρνμουθ και γλίτωσε την εντός έδρας ήττα, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με την Σάντερλαντ στο «Σεντ Μέρις». Οι «μαυρόγατες» πήραν προβάδισμα στο 80’ με πέναλτι του Ντεφό, όμως πέντε λεπτά μετά ο Ροντρίγκες ισοφάρισε σε 1-1, με τις δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.