Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Καρντόζο

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Καρντόζο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2016 18:00
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόζο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τα Μέσα της Παραγουάης να θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του στους «ερυθρόλευκους». Τι «παίζει» με τις άλλες θέσεις.

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Όσκαρ Καρντόζο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Παραγουανό επιθετικό, ο οποίος είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας του, ο 33χρονος θα είναι στην Αθήνα το αργότερο μέχρι το Σάββατο (27/8) προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο. Την είδηση επιβεβαίωσαν ουσιαστικά οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Τραμπζονσπόρ, Οντέρ Μπουλμπούρογλου, ο οποίος αποκάλυψε τις προχωρημένες επαφές με τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, ο Άλαν Πουλίδο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι θα πουληθεί. Οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» παραμένουν σε στάση αναμονής σχετικά με την υπόθεση του Νιλμάρ, ενώ κυκλοφορούν αγγλικά σενάρια που θέλουν τους πρωταθλητές να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Σεϊκ Τιοτέ. Μια ενδεχόμενη απόκτηση του Ιβοριανού μέσου θα σημάνει το «διαζύγιο» με τον Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρεί είτε για Πορτογαλία είτε για Τουρκία.

Στην άμυνα, πρώτος στόχος παραμένει ο Ιλόρι της Λίβερπουλ, την ώρα που οι Πειραιώτες επιθυμούν την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ. Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον ένας εκ των Μποτία, Σιόβα και Ντα Κόστα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.