Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ελιουνούσι

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ελιουνούσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2016 15:25
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (26/8) ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο Νορβηγός εξτρέμ της Χονφενχάιμ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Μόνο οι λεπτομέρειες φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Ταρί Ελιουνούσι να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Νορβηγός εξτρέμ (αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά) έφθασε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/8) στην Αθήνα και έφυγε κατευθείαν για την πλατεία Αλεξάνδρας προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους».

O διεθνής 28χρονος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Χονφενχάιμ, ωστόσο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε μόλις εφτά παιχνίδια με τη γερμανική ομάδα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών. Συνολικά μετράει 5 γκολ και 9 ασίστ με την Χοφενχάιμ, ενώ έχει 9 γκολ σε 39 συμμετοχές με την Εθνική Νορβηγίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.