Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Άνετη πρόκριση για ΠΑΟΚ

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Άνετη πρόκριση για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2016 22:49
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Ντίναμο Τιφλίδας στην Τούμπα και με συνολικό σκορ 5-0 εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ροντρίγκες (5’) και Τζαβέλλας (45’) οι σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντίναμο Τιφλίδας. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε νέα νίκη, αυτή τη φορά με 2-0 στην Τούμπα, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το 3-0 της Τιφλίδας έδινε (κάτι παραπάνω από) το μισό εισιτήριο στον ΠΑΟΚ και ο Γκάρι Ροντρίγκες φρόντισε να βάλει από νωρίς σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο 5ο λεπτό ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι πήρε την μπάλα από τη σέντρα, πέρασε τρεις παίκτες της Ντίναμο, έπαιξε το ένα-δύο με τον Περέιρα και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.

Η Ντίναμο χρειάζονταν πλέον τέσσερα γκολ για να πάρει αυτή την πρόκριση και το παιχνίδι ουσιαστικά είχε τελειώσει πριν καλά καλά ξεκινήσει. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε με υπομονή ένα δεύτερο γκολ και ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι με τον Ροντρίγκες. Ο Τζάλμα Κάμπος αστόχησε από την άσπρη βούλα, όμως στο επόμενο λεπτό, ο Περέιρα εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζαβέλλας με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ίβιτς κατέβασε ρυθμούς, όμως είχε κάποιες καλές στιγμές για ένα τρίτο γκολ. Στο 56’ ο Περέιρα δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Σκριμπέ, ενώ στο 89’ ο Βαρέλα αστόχησε εξ’ επαφής μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο ΠΑΟΚ θα δώσει το «παρών» στην αυριανή κλήρωση (26/8, 14:00) στο Μονακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.