Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» το εισιτήριο ο Παναθηναϊκός (video)

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» το εισιτήριο ο Παναθηναϊκός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2016 22:04
Με γκολ του Ιβανόφ (65’) ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 την Μπρόντμπι στην Δανία και «σφράγισε» την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μετά και το 3-0 της Λεωφόρου.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Μπρόντμπι στη Δανία, υπερασπίστηκαν το 3-0 του πρώτου αγώνα και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το σκορ του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο έδινε μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι και παράλληλα ανάγκαζε τους γηπεδούχους να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ για να αποκτήσουν ελπίδες για τη μεγάλη ανατροπή.

Οι Δανοί μπήκαν επιθετικά στο ματς και στο 16’ χρειάστηκε η επέμβαση του Ιβανόφ στη γραμμή προκειμένου ο Πούκι να μην χριστεί σκόρερ. Μετά από μισή ώρα αγώνα, ο Παναθηναϊκός δεν είχε τελική και στο 33’ ο Στιλ αρνήθηκε το γκολ στον Νόργκαρντ. Ωστόσο, στο 35’ οι γηπεδούχοι έκρυψαν τη μπάλα, με τον Βίλτσεκ να στρώνει με το τακουνάκι στον Μούχταρ και αυτός να εκτελεί τον Στιλ για το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζονταν ουσιαστικά ένα γκολ για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Αυτό θα μπορούσε να έρθει στο 38’, με τον Ιμπάρμπο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι με πλασέ από πλεονεκτική θέση. Στο 45’ ο Κολομβιανός είχε νέα ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, όμως το σουτ του από θέση βολής ήταν απογοητευτικό.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι «πράσινοι» κυνήγησαν το γκολ για να «σφραγίσουν» την πρόκριση. Στο 54’ ο Μπέργκ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από κοντά, όμως στο 65’ ο Λουντ έκανε τη σέντρα για τον Ιβανόφ και ο Βούλγαρος με τρομερή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Μετά την ισοφάριση, η Μπρόντμπι είχε περισσότερο στο μυαλό της το ντέρμπι με την Κοπεγχάγη για το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός έψαξε το γκολ της ανατροπής. Στο 72’ ο Λέτο δεν έκανε το κοντρόλ που θα τον έφερνε σε θέση τετ-α-τετ και δέκα λεπτά μετά ο Λουντ πλάσαρε πάνω στον Τόπελ. Το 1-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι «πράσινοι» θα βρεθούν στην κλήρωση της Παρασκευής (26/8, 14:00), όπου θα μάθουν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.