Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Πλζεν ο Κάτσε

Και επίσημα στην Πλζεν ο Κάτσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2016 20:59
Στη Βικτόρια Πλζεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία ανακοινώθηκε ο μονοετής δανεισμός του στους πρωταθλητές Τσεχίας.

Όπως αναμενόταν, ο Έργκους Κάτσε δεν θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Ο διεθνής Αλβανός ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο του Βορρά» μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και παράλληλα ανακοινώθηκε ο μονοετής δανεισμός του στη Βικτόρια Πλζεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την υπογραφή του σε καινούριο συμβόλαιο που τον “δένει” με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 έβαλε ο Εργκούς Κάτσε που την τρέχουσα σεζόν δεν θα βρίσκεται στην Τούμπα.

Ο Αλβανός διεθνής μέσος παράλληλα με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Βικτόρια Πλσεν. Η συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Τσεχίας θα είναι μονοετούς διάρκειας και αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Τετάρτη (24.08).

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Τσεχία όπου το βράδυ της Τρίτης (23.08) η Βικτόρια αντιμετωπίζει την Λουντογκόρετς για τα Play Offs του Champions League. O Κάτσε ξεκίνησε από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση το 2011 σε ηλικία 18 ετών κι έκτοτε έχει συμπληρώσει 144 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.