Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Μαρίν, τι παίζει με Ιγιόρι-Νιλμάρ

Στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Μαρίν, τι παίζει με Ιγιόρι-Νιλμάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2016 00:40
Ο Μάρκο Μαρίν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να θεωρείται και τυπικά παίκτης των «ερυθρόλευκων». Ανταγωνισμός από Γερμανία και Ισπανία για Ιγιόρι, σε αναμονή για Νιλμάρ.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Μαρίν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, η «Liverpool Echo» επιβεβαιώνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τιάγκο Ιγιόρι από την Λίβερπουλ. Ο Πορτογάλος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ και οι «κόκκινοι» ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λίβερπουλ κοστολογεί τον παίκτη στα 3 εκατ. λίρες και προτιμά να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού όπως φέρεται ότι επιθυμεί ο Ολυμπιακός. Εκεί φαίνεται να «κολλάει» -μέχρι στιγμής- το θέμα, ενώ για τον 23χρονο υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φράιμπουργκ και Γρανάδα.

Για τη θέση του επιθετικού, η περίπτωση του Νιλμάρ βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όμως ακόμα δεν τα έχει βρει με την Αλ Νασρ όσον αφορά τα λεφτά που του οφείλονται για να μείνει ελεύθερος. Εάν ο 32χρονος δεν δώσει άμεσα απάντηση, οι Πειραιώτες θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.