Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για Ολλανδία και Γιβραλτάρ

Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για Ολλανδία και Γιβραλτάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2016 16:08
Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων με Ολλανδία (1/9, φιλικό) και Γιβραλτάρ (6/9, προκριματικά Μουντιάλ). Διαβάστε αναλυτικά τους «εκλεκτούς» του Γερμανού τεχνικού.

Τους 23 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής για τον φιλικό αγώνα με την Ολλανδία στο ΑΪντχόφεν (1/9) και την πρεμιέρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με το Γιβραλτάρ (6/9) στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ανακοίνωσε Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν επέλεξε ξανά τον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ εκτός είναι και οι τρεις «Ιταλοί», Παναγιώτης Ταχτσίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ, όπως και ο τραυματίας, Δημήτρης Σιόβας.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος

Η αποστολή της εθνικής ομάδας ανδρών θα συγκεντρωθεί και θα ταξιδέψει απευθείας στις 29/8/2016 από την Αθήνα στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στο Αϊντχόφεν. Από την Ολλανδία για την Πορτογαλία θα ταξιδέψει στις 2/9/2016 ενώ στην Ελλάδα θα επιστρέψει στις 7/9/2016.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.