Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρίν: «Ήρθα για να πάρουμε όλους τους τίτλους»

Μαρίν: «Ήρθα για να πάρουμε όλους τους τίτλους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2016 02:21
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/8) ο Μάρκο Μαρίν. «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία» δήλωσε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Μάρκο Μαρίν να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρα (22/8) ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους».

Ο 27χρονος θα υπογράψει για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι και στη συνέχεια οι Πειραιώτες θα έχουν τον πρώτο λόγο για την επέκταση της συνεργασίας τους (το συμβόλαιο του παίκτη με τους Λονδρέζους λήγει το 2017).

Τον Μαρίν περίμεναν περίπου 50 φίλοι του Ολυμπιακού, που τον αποθέωσαν με συνθήματα και τραγούδια, ενώ κάποιοι φωτογραφήθηκαν μαζί του. Ο ίδιος έκανε και δηλώσεις στα ΜΜΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία και μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και που πάντα κερδίζει τίτλους. Φυσικά και είμαι έτοιμος να μπω άμεσα στις προπονήσεις. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να το δείξω αυτό μέσα στο γήπεδο. Και φυσικά να κερδίσω όλους τους τίτλους που μπορώ με τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Γερμανός άσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.