Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ψυχρολουσία στο 90+5’ για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ψυχρολουσία στο 90+5’ για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2016 02:08
Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 90+3’ κόντρα στην Αλαβές με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαμεϊρό, όμως οι νεοφώτιστοι έφυγαν με σπουδαίο βαθμό (1-1) από το «Βιθέντε Καλντερόν» χάρη σε «κεραυνό» του Μανού Γκαρθία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ξεκίνημα με το… αριστερό για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Αλαβές στο «Βιθέντε Καλντερόν» και δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη τη σεζόν.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε την πλήρη υπεροχή στο παιχνίδι, σπατάλησε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ (μεταξύ άλλων και δύο δοκάρια), όμως το γκολ δεν έρχονταν… Η Αλαβές κρατούσε με νύχια και με δόντια το μηδέν, ώσπου στις καθυστερήσεις ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Τόρες στην περιοχή. Ο γκολκίπερ Πατσέκο αυτή τη φορά δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Γκαμεϊρό με εύστοχη εκτέλεση «έγραψε» το 1-0 για την Ατλέτικο.

Οι πανηγυρισμοί όμως δεν κράτησαν πολύ, αφού στο 90+5’ ο Γκαρθία ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερό σουτ από τα 25 μετρά, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλία στην Αλαβές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.