Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκη-θρίλερ η Μίλαν, με το… αριστερό Ίντερ και Νάπολι

Σέριε Α: Νίκη-θρίλερ η Μίλαν, με το… αριστερό Ίντερ και Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2016 00:13
Με τον Κάρλος Μπάκα να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Ντοναρούμα να αποκρούει πέναλτι στο 90+6’, η Μίλαν κέρδισε με 3-2 την Τορίνο και ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν. Αντίθετα, η Ίντερ ηττήθηκε με 2-0 από την Κιέβο, ενώ η Νάπολι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Πεσκάρα.

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, η Μίλαν κέρδισε με 3-2 την Τορίνο στο «Σαν Σίρο» και μπήκε με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ροσονέρι» ήταν ο Κάρλος Μπάκα, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν με χατ-τρικ (38’, 50’, 63’ πεν.). Παρόλα αυτά, οι «ροσονέρι» λίγο έλλειψε να… αυτοκτονήσουν...

Στο 48’ ο Μπελότι ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρασέλι μείωσε σε 3-2. Το ματς δεν είχε τελειώσει αφού στο 90+4’ ο Μαρτίνες κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Πελότα. Ο Μπελότι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ντοναρούμα με εξαιρετική επέμβαση κράτησε τη νίκη.

Με το… αριστερό η Ίντερ, γλίτωσε το βαθμό η Νάπολι


Σέριε Α: Νίκη-θρίλερ η Μίλαν, με το… αριστερό Ίντερ και Νάπολι
Αντίθετα, η Ίντερ ξεκίνησε με το… αριστερό τη σεζόν, αφού ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κιέβο. Η ομάδα του Ντε Μπουρ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Μπίρσα (49’, 81’).

Άσχημο αποτέλεσμα και για την Νάπολι, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Πεσκάρα.

Οι νεοφώτιστοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Μπενάλι (8’) και Καπράρι (35’), ωστόσο στην επανάληψη ο Σάρι έριξε στο ματς τον Μέρτενς και ο Βέλγος έσωσε την παρτίδα. Ο άσος των «παρτενοπέι» με δύο γκολ σε τρία λεπτά (60’, 63’) ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

«Έβρεξε» γκολ στο Μπέργκαμο, όπου η Λάτσιο απέδρασε με τη νίκη 4-3 επί της Αταλάντα. Οι «λατσιάλι» πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Ιμόμπιλε (15’), Χεντ (20’) και Λομπάρντι (33’), όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Κεσιέ (63’, 67’).

Η Λάτσιο έβγαλε άγχος, όμως στο 89’ ο Κατάλντι έκανε το 2-4, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Πετάνια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.