Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξεκίνημα με τριάρα για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξεκίνημα με τριάρα για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2016 23:36
Με πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ (δύο γκολ), η Ρεάλ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σοσιεδάδ και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην Πριμέρα Ντιβιζιον.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ρεάλ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Παρά τις απουσίες, η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-0 την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στην Πριμέρα.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα από το 2ο λεπτό του παιχνιδιού χάρη στη δυνατή κεφαλιά του Γκάρεθ Μπέιλ. Μετά το γκολ, η Ρεάλ συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ψάχνοντας ένα δεύτερο τέρμα για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 20’ ο Ρούλι έδιωξε σωτήρια το σουτ του Κρόος ενώ στο 37’ ο Μοράτα πέρασε δύο παίκτες αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Σοσιεδάδ.

Ωστόσο, τρία λεπτά μετά, ο Ασένσιο έδειξε ακόμα ένα δείγμα του ταλέντου του, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ. Ο νεαρός Ισπανός έκανε εντυπωσιακό κατέβασμα μετά από μακρινή μπαλιά του Βαράν και με εξίσου ωραίο τελείωμα, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ρούλι, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της Ρεάλ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Σοσιεδάδ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καρβαχάλ στον Κόντσα. Ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» και στο 55’ η Ρεάλ είχε δοκάρι με γυριστό σουτ του Κρόος. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους παίκτες της «βασίλισσας» να πιέζουν για ένα τρίτο τέρμα. Ο Ρούλι αρνήθηκε το γκολ σε Κόβατσιτς και Χάμες, όμως στις καθυστερήσεις δεν κατάφερε να σταματήσει και τον Μπέιλ, με τον Ουαλό να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.