Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους, άνετα η Ρόμα

Σέριε Α: Με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους, άνετα η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2016 02:23
Με λυτρωτή τον Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 την Φιορεντίνα στο Τορίνο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και για την Ρόμα, η οποία διέλυσε με 4-0 την Ουντινέζε του Ορέστη Καρνέζη.

Με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να ανοίγει λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 την Φιορεντίνα στο Τορίνο και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη νέα Σέριε Α.

Η «Γηραιά Κυρία» είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους «βιόλα» και στο 37’ πήρε το προβάδισμα το σκορ με δυνατή κεφαλιά του Κεντίρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη οπισθοχώρησαν, δίνοντας την ευκαιρία στην Φιορεντίνα να κερδίσει μέτρα. Οι «βιόλα» δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να απειλήσει την άμυνα της Γιουβέντους, όμως χρειάστηκαν μια φάση, την κεφαλιά του Κάλινιτς στο 70’ για να ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1.

Βέβαια, η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ… Στο 75’ ο νεοεισελθόντας Ιγκουαΐν πήρε το… ριμπάουντ μετά από προσπάθεια του Κεντίρα και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 2-1, σκοράροντας εννέα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Αυτό το γκολ έμελλε να ήταν το νικητήριο, αφού η Φιορεντίνα δεν μπόρεσε να βρει νέα απάντηση. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουβέντους ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ρόμα ισοπέδωσε με 4-0 την Ουντινέζε στο «Ολίμπικο» και πλέον ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Πόρτο για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, κρατώντας ανέπαφη την εστία του, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Τζέκο.

Ωστόσο, ο Περότι με δυο πέναλτι στο 65' και στο 75' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «τζιαλορόσι», ενώ οι Τζέκο (82’) και Σαλάχ (84’) διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το παιχνίδι ο Κώστας Μανωλάς και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Πόρτο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.