Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Λέστερ και Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Λέστερ και Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2016 22:01
Λέστερ και Άρσεναλ έμειναν στο 0-0 στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και αμφότερες έχουν μόλις ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Φωνάζουν για πέναλτι οι πρωταθλητές.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Λέστερ με την Άρσεναλ στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ». Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, σ’ ένα κακό παιχνίδι με λίγες αξιόλογες φάσεις στις δύο εστίες.

Λίγα πράγματα έχει να θυμάται κανείς από το πρώτο ημίχρονο, αφού καμία ομάδα δεν πήρε ρίσκα στο παιχνίδι της. Η Άρσεναλ είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο απείλησε ελάχιστα την εστία των πρωταθλητών. Η πρώτη φάση ήρθε στο 25’ με ένα άστοχο σουτ του Τσάμπερλέιν, ενώ στο 31’ ο Σμάιχελ έδιωξε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καθόρλα.

Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 43’, με τον Τσεχ να προλαβαίνει τη κάθετη του Μαχρέζ στον Βάρντι και εν συνεχεία τον Κοσιενλί να κάνει σωτήριο τάκλιν, διώχνοντας τη μπάλα από τον Ντρινκγουότερ (σ.σ. φώναξαν για πέναλτι οι γηπεδούχοι, φάνηκε να βρίσκει μπάλα ο Γάλλος).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λέστερ έχασε με τραυματισμό τον Μεντί, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Κινγκ. Παρά την αποχώρηση του Γάλλου μέσου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και έγιναν πιο απειλητικοί. Στο 56’ το απευθείας φάουλ του Μαχρέζ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 70’ ο Βάρντι, υπό την πίεση του εξαιρετικού Κοσιελνί, δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Ο Βενγκέρ προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα, ρίχνοντας στο ματς τους Οζίλ και Γουίλσιρ αντί των Τζάκα και Καθόρλα. Οι αλλαγές έδωσαν ώθηση στους «κανονιέρηδες», όμως Μόργκαν και Σμάιχελ σταμάτησαν τους Γουόλκοτ (81’) και Οζίλ (83’), κρατώντας το μηδέν.

Η πίεση της Άρσεναλ δεν απέδωσε καρπούς και στο 88’ η Λέστερ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μούσα από τον Μπεγιερίν. Ο Κλάτεμπεργκ δεν έδωσε τίποτα και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.