Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγριεμένα ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγριεμένα ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2016 21:21
Με τον Σουάρες να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Μέσι να ακολουθεί με δύο γκολ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-2 την Μπέτις στο «Καμπ Νου» και ξεκίνησε εντυπωσιακά την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μπέτις. Οι Καταλανοί πήραν εμφατική νίκη με 6-2 στο «Καμπ Νου» και μπήκαν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Αρντά Τουράν, «γράφοντας» το 1-0 στο 6ο λεπτό μετά από ασίστ του Άλμπα. Ωστόσο, η Μπέτις δεν πτοήθηκε και στο 21’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουμπέν Κάστρο.

Κάπου εκεί ανέλαβαν δράση οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες. Ο Αργεντινός στο 37’ ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα και Ουρουγουανός στο 42’ «έγραψε» το 3-1, με τον Σέρχι Ρομπέρτο να μοιράζει και τις δύο ασίστ.

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στο ξεκίνημα της επανάληψης, αφού στο 56’ ο Σουάρες πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μέσι εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ σε 5-1. Το 6ο γκολ ήρθε στο 82’ με απευθείας φάουλ του Σουάρες, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ με το… καλημέρα στη σεζόν, φτάνοντας τα τέσσερα στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Το μόνο που κατάφερε η Μπέτιτς ήταν να μειώσει στο τελικό 6-2 και πάλι με σκόρερ τον Ρουμπέν Κάστρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.