Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι στο «Μπριτάνια»

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι στο «Μπριτάνια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2016 16:30
Με πρωταγωνιστές τους Αγκουέρο και Νολίτο (από δύο γκολ), η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-1 την Στόουκ στο «Μπριτάνια» και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι την αναμέτρηση με την Στόουκ στο «Μπριτάνια». Οι «πολίτες» πήραν εμφατική εκτός έδρας νίκη με 4-1 και έπιασαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αγκουέρο είχε δύο χαμένα πέναλτι στην προ ημερών αναμέτρηση με την Στεάουα, ωστόσο αυτή τη φορά δεν αστόχησε, ανοίγοντας το σκορ στο 27ο λεπτό μετουσιώνοντας σε γκολ το ανόητο πέναλτι που υπέπεσε ο Σόουκρος. Η Στόουκ δεν πρόλαβε να συνέλθει και στο 36’ ο Αργεντινός «χτύπησε» ξανά, «γράφοντας» το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά.

Και αν στο πρώτο μέρος η Σίτι είχε την απόλυτη υπεροχή, η επανάληψη ήταν διαφορετική ιστορία. Η Στόουκ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 49’ μείωσε σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπόγιαν. Οι «πότερς» πατούσαν καλύτερα και επιχείρησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως η πίεση τους αποδείχθηκε άκαρπη.

Στο 83’ ο Γκουαρδιόλα έριξε στο ματς τον Ιχεανάτσο και ο Νιγηριανός αποδείχθηκε κίνηση… ματ. Τρία λεπτά μετά την είσοδο του, ο 19χρονος έδωσε έτοιμο γκολ στον Νολίτο για το 3-1 και στις καθυστερήσεις ο νεαρό επιθετικός ξεκίνησε την επίθεση του 4ου γκολ, με τον Ισπανό να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ για το τελικό 4-1!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.