Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 η Γιουνάιτεντ με υπογραφή… Ζλάταν

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 η Γιουνάιτεντ με υπογραφή… Ζλάταν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2016 00:07
Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ (36’, 52’ πεν.) και να κλέβει τα φώτα από τον Πολ Πογκμπά (ντεμπούτο), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Σαουθάμπτον στο «Όλντ Τράφορντ» και η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-0 της Σαουθάμπτον στο «Όλντ Τράφορντ» και διπλασίασαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Η Σαουθάμπτον μετρούσε δύο συνεχόμενα «διπλά» στο «Θέατρο των Ονείρων» και στο πρώτο μέρος κατάφερε να περιορίσει την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που δυσκολεύονταν να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις. Ωστόσο στο 36’ ο Ρούνεϊ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ζλάταν με τρομερή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φόρστερ, νικώντας κατά κράτος στον αέρα τον Φόντε (υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Γιουνάιτεντ).

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν ένα γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 50’ ο Τάντιτς βρήκε δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Δύο λεπτά μετά ο διαιτητής Τέιλορ σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι σε πέσιμο του Σο στην περιοχή και ο Ιμπραΐμοβιτς το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 2-0. Τέταρτο γκολ σε τρία παιχνίδια για τον Σουηδό φορ, που ανέλαβε την εκτέλεση, παρότι ο Ρούνεϊ είχε την ευθύνη να εκτελεί τα πέναλτι τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά το δεύτερο γκολ το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό, αφού η Σαουθάμπτον άφηνε περισσότερους χώρους ψάχνοντας το γκολ για να επιστρέψει στο ματς. Στο 60’ το σουτ του Κλάσι έφυγε πάνω από τα δοκάρια και τρία λεπτά μετά ο Φόρστερ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μαρσιάλ, κρατώντας το 2-0. Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το σκορ έμεινε αμετάβλητο και η Γιουνάιτεντ έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.