Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Παναθηναϊκός (video)

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Παναθηναϊκός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2016 22:57
Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα κόντρα στην Μπρόντμπι (με δέκα από το 33’, με εννέα από το 50’) και πήρε εμφατική νίκη με 3-0 στη Λεωφόρο, εξασφαλίζοντας σε πολύ μεγάλο ποσοστό την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μπέργκ (45+2’, 82’) και Λεντέσμα (54’ πεν.) οι σκόρερ.

Μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα χάσει ο Παναθηναϊκός την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 3-0 την Μπρόντμπι στη Λεωφόρο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσουν το «παρών» στην κλήρωση της 26ης Αυγούστου στο Μονακό.

Η πίεση της Μπρόντμπι στο ξεκίνημα του ματς δημιουργούσε πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο 5’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Μέστο. Οι Δανοί κυνήγησαν ένα γρήγορο εκτός έδρας γκολ προκειμένου να «κόψουν» τα πόδια των «πρασίνων», ωστόσο η ομάδα του Στραματσιόνι κατάφερε να περιορίσει τη δράση τους.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 19’ με ένα άστοχο σουτ του Μπέργκ υπό καλές προϋποθέσεις, ενώ στο 30’ Γουακάσο και Χουλτ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, όμως ο Μπέργκ δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση. Οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν μετά από τρία λεπτά, με τον Κρόνε να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη για ανατροπή του Μέστο.

Η Μπρόντμπι δεν πτοήθηκε από την αποβολή και στο 39’ «άγγιξε» το γκολ, με τον Στιλ να διώχνει σωτήρια στη γωνία του το εξαιρετικό γυριστό σουτ του Πούκι. Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε και στο 45+1’ πήρε το προβάδισμα με τον Μπεργκ. Μετά από τρομερή μπαλιά του Γουακάσο, ο Σουηδός «κρέμασε» τον Ρένοου και άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους».

Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως ο επόπτης «έκοψε» με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μέστο, ο οποίος έφευγε μαζί με τον Ιμπάρμπο απέναντι από τον τερματοφύλακα των Δανών.

Το δεύτερο γκολ μπορεί να μην ήρθε, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Ιμπάρμπο κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του γκολκίπερ Ρένοου, αφήνοντας την Μπρόντμπι με εννέα. Ο Λεντέσμα δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο του Παναθηναϊκού, ο οποίος πίεσε για περισσότερα τέρματα. Στο 57’ η κεφαλιά του Ιμπάρμπο πέρασε πάνω από την εστία, ενώ στο 59’ ο Τόπελ πραγματοποίησε διπλή απόκρουση στις προσπάθειες των Μπεργκ και Χουλτ, Στο 76’ το σουτ του Λεντέσμα βρήκε στο δοκάρι, όμως στο 82’ ο Αργεντινός μοίρασε στον Μπέργκ και ο Σουηδός πλάσαρε εύστοχα για το 3-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι να καλείται πλέον να υπερασπιστεί το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Δανία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.