Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Τριάρα και έφυγε για ομίλους! (video)

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Τριάρα και έφυγε για ομίλους! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2016 21:02
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 την Ντίναμο Τιφλίδας στην Γεωργία και μόνο αν «αυτοκτονήσει» δεν θα πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μάτος (20’), Κρέσπο (71’) και Περέιρα (83’) οι σκόρερ για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Σε… περίπατο μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το πρώτο παιχνίδι με την Ντίναμο Τιφλίδας για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε εμφατική νίκη με 3-0 στην Γεωργία και πλέον θα πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα στη ρεβάνς της Τούμπας για να μην δώσει το «παρών» στην κλήρωση για τη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ίβιτς δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, ωστόσο κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Μάτος στο 20’. Μετά από κόρνερ του Ροντρίγκες, ο Μάτος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι εκείνο το σημείο, η Ντίναμο ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο, χωρίς όμως να απειλεί σημαντικά την εστία του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία των Θεσσαλονικών, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε προβλήματα στο κέντρο και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ίβιτς πέρασε τον Κάνιας στη θέση του Χαρίση.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 50’ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα, όμως ο Ροντρίγκες δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε τετ-α-τετ με τον Σκρίμπε. Η Ντίναμο δεν απειλούσε με αξιώσεις την εστία του ΠΑΟΚ και στο 71’ ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Ροντρίγκες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζαβέλλας γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Κρέσπο με προβολή σκόραρε για το 2-0.

Δύο λεπτά μετά ο Γλύκος πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε μακρινό σουτ του Τζιγκάουρι και στο 83’ ο Φακούντο Περέιρα έριξε τη χαριστική βολή στους Γεωργιανούς. Μετά από τρομερή ατομική ενέργεια του Μπίσεσβαρ, ο Ολλανδός έδωσε πάρε-βάλε στον Περέιρα και αυτός σκόραρε τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ, όμως Αθανασιάδης (87’) και Περέιρα (88’) δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν. Το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.