Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε αλλά ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ  

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε αλλά ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ  

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2016 00:05
Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από την Κοπεγχάγη στο “Πάρκεν”, ωστόσο παραμένει ζωντανός ενόψει της ρεβάνς στην Κύπρο. Το γκολ ο Πάβλοβιτς στο 43', φωνάζουν για αποβολή του Όλσεν οι Κύπριοι.

Δεν κατάφερε να φύγει με σκορ πρόκρισης από τη Δανία ο ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου ηττήθηκαν με 1-0 από την Κοπεγχάγη στο “Πάρκεν”, ωστόσο παραμένουν ζωντανοί όσον αφορά το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Κύπριοι θα πρέπει να κάνουν μία ανατροπή ανάλογη μ’ αυτή που πραγματοποίησαν το 2009 απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Υπενθυμίζεται ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν χάσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο στη ρεβάνς κέρδισαν με 3-1, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους “χρυσοφόρους” ομίλους.

Οι Δανοί είχαν τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ο ΑΠΟΕΛ διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για την απόφαση του διαιτητή να μην αποβάλει τον γκολκίπερ Όλσεν στο 11ο λεπτό. Ο πρώην πορτιέρο του ΠΑΟΚ έπιασε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και δεν επέτρεψε στον Γιαννιώτα να βγει μόνος με το τέρμα.

Το σκορ για την Κοπεγχάγη άνοιξε ο Πάβλοβιτς στο 43ο λεπτό, ενώ στο 70' ο Βέρμπιτς σημάδεψε το δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του. Έξι λεπτά μετά ο Όλσεν απόκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Ντε Καμάργκο, κρατώντας το 1-0 και στο 90+3' ο Ντελέινι αστόχησε σε κενή εστία, με τον ΑΠΟΕΛ να μένει ζωντανός.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γκλάντμπαχ πέρασε με 3-1 από την έδρα των Γιάνγκ Μπόις και βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στους ομίλους. Από την άλλη, η ρωσική Ροστόφ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Άγιαξ και έχει πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους. Το ίδιο ισχύει και για την Σάλτσμπουργκ, η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.