Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με ήττα για Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με ήττα για Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2016 16:40
Με το… αριστερό ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Λέστερ. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ηττήθηκε με 2-1 από την Χαλ των πολλών προβλημάτων και έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ που γνωρίζει ήττα σε πρεμιέρα.

Απότομη προσγείωση για την πρωταθλήτρια Λέστερ! Οι «αλεπούδες» ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Χαλ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της νέας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, ωστόσο αυτό δεν πτόησε την ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Φίλαν να πάρει τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές.

Η Λέστερ είχε ευκαιρίες με Βάρντι και Μαχρέζ για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Ντιομαντέ πήρε το… ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Σμάιχελ και με εντυπωσιακό γυριστό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δανού πορτιέρο.

Οι πρωταθλητές απάντησαν άμεσα στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’), με τον Μαχρέζ να μετουσιώνει σε γκολ το αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Γκρέι μετά από μαρκάρισμα του Χάντλστοουν.

Η Χαλ δεν πτοήθηκε και στο 57’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Σνότγκρας από το ύψος της περιοχής. Παρά τις προσπάθειες της Λέστερ, το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «αλεπούδες» έγιναν η πρώτη πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ που γνωρίζει ήττα σε πρεμιέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.