Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Επιτέλους έχουμε τον Πογκμπά»

Μουρίνιο: «Επιτέλους έχουμε τον Πογκμπά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2016 22:21
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι ο Πολ Πογκμπά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον η πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών απέχει μια ανακοίνωση.

Τα κόκκινα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβάρει ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους βρίσκεται στο Μάντσεστερ για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές και ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε πανευτυχής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

«Επιτέλους τον έχουμε! Είναι συναρπαστικό που ένας τόσο καλός παίκτης θα είναι μαζί μας. Έρχεται σε μια ομάδα-νικήτρια και θα πρέπει να δουλέψει σκληρά» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, προσθέτοντας πως δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα έχει στη διάθεση του τον διεθνή μέσο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η συμφωνία της Γιουνάιτεντ με την Γιουβέντους είναι στα 105-110 εκατ. ευρώ, με τους Άγγλους να αναλαμβάνουν και τα 23 εκατ. ευρώ που πρέπει να πάρει ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα. Όσον αφορά τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο Πογκμπά θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με 13 εκατ. ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από το marketing, κοντά στα 7 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.